tirsdag 29. april 2014

Feeeeerdiiiiig ;)


 
 
 
 
 
Vi er så heldige at vi har en kort gangvei til 2 markeder. Mandag i Oba, torsdag i Tosmur :) Det bugner av frukt og grønt, problemet er at vi må kjøpe MYE!!!!! Men det koster jo ikke no`, som vi sier, og så får vaktmester det som blir igjen når vi reiser, så vi kaster ikke mat :)
 
 
 
 
 
Morgensol på terrassen. Det blir ganske varmt, så det er noen ganger det mest behagelige å dekke frokostbordet i skyggen. Vi er heldige som kan velge :)
 
 
 
 
 
Sånn som her..... Det ble i skyggen denne dagen :)
 
 
 
 
 
 
 Det ble lunsjen også. Hjemmelaget blomkålsuppe og et brød vi har funnet på Migros. Noen minutter i stekeovnen så blir det som nybakt :) 
 
Morgensol.......


 
 
 
  
Nå begynner tv-stua/gjesterom å ta form også. Vi fikk kjøpt oss en tv, men den glemte jeg å ta bilde av. Egentlig ikke så nøye heller. Vi skal ha et speil over sofaen, men det får komme neste gang....
 
 
På takterrassen har vi sol hele dagen!!Vi blir aldri lei utsikten vår!! Om kvelden, med alle lysene oppover fjellsiden, er det bare vakkert!!
 

Det er ikke så lett å style en trappegang. Tror det må bli et oliventre her neste gang vi kommer ned ;) De koster ikke no`de heller ;) 
 
  Her er påskepynten fremdeles oppe, men nå er den ryddet bort :)

 
 
Det beige gjesterommet, med eget bad. Vi har et blått gjesterom også, med to enkeltsenger, men det har jeg visst glemt å ta bilde av!! Ære mulig!! Jeg flyr rundt og tar bilder hele dagen, og glemmer et helt rom!! Hehehe......
 
 
 
 
Master bedroom. Med walk - in - closet og eget bad :)
 

 
 
Nå står sommeren i Norge og Sverige for tur!! Håper på fint vær her hjemme også, så får vi med oss det beste alle steder :)
 
GOD SOMMER!!
 

2 kommentarer:

  1. Så fint! Så deilig å ha en slik leilighet å kunne dra til.
    Nyt dagene!
    Christinaklem ♥

    SvarSlett
  2. Jepp, Christina, det er superdeilig :) Vi nyyyyter ;)

    SvarSlett