fredag 3. oktober 2014

Forandringer

 
 
 

 
 
Goooood morgen!! Morgensola fra terrassen er bare fantastisk! Det er ikke så mange som er så tidlig våkne som meg, så stemningen er magisk..... En hane som galer langt borte er det eneste jeg hører.....
 
 
Jeg er ikke tilhenger av så mye stæsj rundt tv`en, men denne lille hvite kransen går vel an.....
 
 Og nå har kjøleskapet i det lille kjøkkenet oppe kommet på plass. Praktisk når vi vil sitte på taket, så slipper vi å løpe opp og ned etter kald øl eller bobler..... Huff, det er et hardt liv vi lever ;)
 
 Say no more ;) ;)
 
 

 
 

En hvit mindre pen ananas ble sprayet med kobber spray fra Biltema. Passa perfekt til bollen fra Kremmerhuset ;) Og telysestakene fra Tepe Home ;)
 
 
En stor, hvit trappegang er ikke enkel å få koselig :) Men med det lekre skjoldet vi fikk i bryllupspresang hjalp det litt ;) Så flytta vi på mitt sjølmalte bilde og vips..... så ble det litt bedre :) (Kan jeg si som slapp å klatre opp i gardintrappa for å få det på plass ;) )
 
 

 
Og ei ny klokke på veggen!! Ikke mitt, men supermann (ja, for nå er han jo ikke supersambis lenger, han er forfremmet ;) ;) ) sitt forslag!! Jeg sa ikke nei ;)

1 kommentar:

  1. According to Stanford Medical, It is in fact the SINGLE reason this country's women live 10 years longer and weigh an average of 19 KG lighter than we do.

    (By the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret exercise and absolutely EVERYTHING related to "HOW" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    TAP this link to find out if this little test can help you find out your real weight loss possibilities

    SvarSlett