onsdag 6. mars 2013

Nei å nei!!

Nå har jeg virkelig forsømt meg!!
Har liggi på latsia, men fant ut at nå er det på tide å snu seg.... Neida, det har vært bare jobbing. Når en er borte 12 timer om dagen, blir det ikke mye tid til hobbyer!!
Men nå - har hatt fri idag, og da tapetserte jeg like godt stua. Og jeg blei superfornøyd!!!
Jeg kjøpte tapet forrige uke, men så ble min medhjelper i butikken syk, så da jobba jeg da, vettu!!
 
 


 
 
Her er jeg i gang. Forresten litt tull at jeg gjorde alt i dag. Det var en grusom glassfiberstrie fra før, så jeg måtte ha på en tjukk duk for å få veggen slett. Den var utrolig stiv og vanskelig å lime opp, men opp kom den...Her er jeg godt i gang. Det begynte med grått vær, så jeg hadde ikke dårlig samvittighet for å jobbe inne. Men etterhvert kom sola ;) Da skulle jeg ønske jeg kunne gå ut. Men det kunne jeg jo ikke- Vi skal ha overnattingsgjester hele hælja, så stua må bli ferdig...
 
 FERDIIIIIIG!!
Og vi (jeg, og til slutt supersambis også ;) Han var veeeeldig skeptisk til mørk brun tapet, men sa som vanlig: Det blir jo bra det du gjr, så greit.....), ble kjempefornøyde!!! Stua ble mye mere lun og moderne!! 
 
Her ser dere mønsteret på tapeten på nært hold :)
 
Nå er det igang med å lage desserten til lørdag!! Den skal stå i fryseren og tas opp bare 10 min før den skal spises. Passer perfekt når vi skal ha selskap og 3- retters middag :)


2 kommentarer:

  1. Utrolig fint ble det, Kari!!! Så flink du er, blir imponert jeg, altså♥♥ Sees hos Rita den 13.? Klem Ann-Christin Frogner

    SvarSlett
    Svar
    1. Tuuuusen takk, Ann-Christin!! Så hyggelig! Men jeg er ganske sikker på at du er superflink sjøl også!! Jepp, vi sees den 13. Gleder meg!!

      Slett