søndag 18. november 2012

En ganske vanlig søndag ;o)

Har sovet ganske godt, etter ei hel natt uten at telefonen har smelt i veggen ;o) I natt lå telefonen på gulvet, det var nok derfor. Jeg lurer ille på hvem som er såååå sinna på telefonen min, det må jeg innrømme.... Jeg får litt hjertebank når jeg våkner av sånne brak..... Til og med sindige supersambis syns det er merkelig!!!!! Og da ER det merkelig......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rett og slett utrolig deilig med en Kitchen Aid når jeg skal male mandler til julekakene!! Det går som en drøm ;o) Kjempedeilig og kjempelettvint ;o)
 
 
 
 
I dag er første julekake i boks...bokstavelig talt! Mandelkaker som farmor har bakt i alle år ;o) Vet ikke om det blir så mange flere. Har fremdeles kransekake og smultringer i fryseren fra i fjor..... Kransekaka er heeelt i orden, smultringene trur jeg jeg må sjekke først. Trur vi prøver dem til formiddagskaffen, jeg..... Sånn, nå satte jeg på Senseo`n med 2 kopper kaffe...
Jeg må bare rope på supersambis som har satt seg på loftstua (omdøpt fra stua over garasjen eller furtebua :o)) for å sortere papirer. En helt grei arbeidsfordeling en søndag formiddag, syns nå jeg, da ;o)
 
 
Seinere i dag trur jeg vi går inn til byen og tar middagen på Kokeriet. Supersambis syns det er sååå deilig å ikke lage middag en dag i uka. For meg spiller det ikke sååå stor rolle, lissom ;o)
Og så MÅ jeg bare vise fram disse flotte rosene!! Fikk dem av kusine Tone og tante Anne Grete fredag for 2,5 uker siden!! Ikke verst!! (Bildet er tatt i dag!!) Og på bildet under ser dere en Hortensia som nevnte kusine og tante overbeviste meg om at kom til å overleve bare den fikk litt vann. Jeg er ikke overbevist....Eller kanskje den rett og slett ikka har fått vann? Nå skal den hvertfall ut!!

 
 


 
 
P.S.: Nå er smultringene testa, ikke no gæli med dem, så da holder de en jul til ;o) Hihihi, detta var lettvint.....


1 kommentar:

  1. Helt utrolig med rosene Kari, skulle til å si det må være de grønne fingrene dine.. MEN, når jeg ser hortensiaen så vet jeg ikke jeg... hi hi hi. Men, enig, den var det ikke mye liv i nå..

    Klem Tone

    SvarSlett