tirsdag 25. desember 2012

3. søndag i advent

 
 
ble visst helt borte, og det ble 4. søndag i advent også :o( Men nå er det 1. juledag, og freden og roden har senket seg over heimen. Jentene mine og mormor har benka seg foran tv`n og supersambis leker med padda si, så da er det endelig tid for at mor kan blogge litt igjen......
 
 
 
Vi har gjort litt små forandringer til jul.... morsomme sådan ;o)
 
 
 

Nye, røde velour-gardiner i spisestua. Det blir lissom litt lunere nå som det er vinter....
 
 
Og et nytt konsoll-bord kjøpt på Novasolo i Larvik :o) En butikk jeg oppdaga for ikke lenge siden, de har faktisk MYE fint, til veldig fornuftige priser. Vi (jeg....) lette lenge etter et konsoll-bord, men det var verdt å vente på detta ;o) Og butikken er ikke langt herfra, enkelt for supersambis når han må hente det jeg bestiller. (De har det meste på lager, da ;o))
 
  
Og jamen endte vi ikke opp med to professor-stoler fra Home & Cottage også!! Det var mye om og men før de kom, men det gikk akkurat til jul. Akkurat passe store, og veldig gode å sitte i. Vi kan definitivt ikke ha store stoler i den lille stua vår :o) Disse passa perfekt :o)
  
Med denne store sofaen passer det jo ikke med noen større stoler i den lille stua.....
Azaleaen er på plass, den hjemmelagde marsipanen, de brente mandlene, sjokoladen osv......
 
  
I år satte vi juletreet i glassverandaen... Det passa faktisk veldig bra!! (Hvor i hel#¤&%%¤&&// kommer alle de skyggene fra når jeg tar bilder???? De er ikke der når jeg er der....!!!!!)
 
Hrmf.....fortsatt god jul til dere alle ;o)


2 kommentarer:

 1. Så utrolig fint du har det, Kari!!! Blir så glad av å se bildene dine og at du i tillegg pynter med litt rødt til jul!!! Altfor mange interiørdamer som er allergiske for (mot?) rødt! Fargen er jo jul, eller hva?
  Gleder meg til å følge deg videre:-D

  Klem Ann-Christin F. (Kusina til Tone)

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen, og tusen takk, Ann-Christin!! Vi koser oss ille i Sandefjord! Og jeg er helt enig....Jul er rødt :o)

   Klem, Kari :o)

   Slett