søndag 30. desember 2012

Lille nyttårsaften

 
 
Jamen går ikke juledagene fort!! Vi har hatt besøk av hele min fargerike, brokete familie, og har hatt det superhyggelig!! 8 gale mennesker til frokost og middag julaften og frokost 1. dag, må jo bare bli gøy ;o)
 
 
 
 Det er noe jeg ikke klarer meg uten i jula, og det er mine hjemmelagde duker!! Denne til salongbordet sydde jeg for maaaange år siden, og bare jeg får på den, er det jul i stua!! Behøver ikke så mye mer....
 
 
På spisetuebordet har jeg duken jeg vevde da vi bodde i Stavanger. Med 12 servietter til. De brukte vi til middagen. Litt vanskelige å få øye på, for det ble mye rødt, men de er der.
 
 


Til frokost brukte vi noen lyse...... egentlig kjøkkenhåndklær (heter det det??) Bruker aldri papirservietter lenger, vi (jeg). Nå som ikke serviettene behøver å strykes, er det mye kulere med stoff. (Bortsett fra de røde, da, de stryker jeg...) Har flere typer lin også, de stryker jeg IKKE ;o)
 
 


Fant ut at jeg skulle sette etpar spisestuestoler ved siden av konsollbordet vi kjøpte til jul, syns det ble myyye finere ;o)
 
 Denne lampa fra Home & Cottage har jeg ønska meg leeenge. Supersambis har ikke vært helt gira, så da har jeg ikke kjøpt den, da!! Men så fikk jeg den til jul!! Av hans supersøte døtre!! LYKKE!!! I dag ble den montert opp, men vi må visst ha en dimmer på den også. Og en fjernkontroll..... 
 
......og hvorfor i h%¤#&%¤ kommer denne skyggen opp på nesten alle bildene jeg tar??
 
Her står pinnekjøttet og putrer, det er straks klart :o) Kålrotmosen er klar, bare å koke noen mandelpoteter....
Ha en finfin kveld!! Nå tar jeg meg en juleøl og en bitte litten akevitt :o)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar