søndag 14. juli 2013

Sommer, sol og festival :)
 
 
Den norske sommeren består jo for en stor del av pledd :) Bruker oftere pledd om sommeren enn om vinteren, vi ;) Denne stigen fra Home & Cottage har vi hatt lenge, men jeg har ikke funnet noen egnet plass for den. Det gjorde jeg i dag!! Hang den opp ute, under tak, og der henger pleddene!! Mye mere praktisk enn å henge dem over armlenene. Der detter de bare ned...
 

 
 

 
 
Fant en kjempesøt kakeboks på bruktmarked denne uken. Antok at fargen passa til hylla ute. Men jeg ville ha den, fant ut at jeg heller fikk male hylla hvis fargen ikke passa. Det gjorde den..... (Det er IKKE kaker i den, så det nytter ikke å komme på kakeslang ;) )
 
 

 
 
Vi har vært på Stavern-festival for første gang!! Kjempegøy, sammen med verdens herligste gjeng :) Og været var, som dere ser, bak supersambis, fantastisk!! SOL hele dagen!!
 
 

 
 
Det er faktisk slitsomt å være på festival en HEL dag, så det ble litt avslapping mellom konsertene. Ole Paus starta. Bra. Hellbillies. Bra. Anne Grete Preus. Elendig. Og så kom Sting!! Uten tvil: Jeg skjønner hvorfor Sting er en verdens-stjerne, og ikke Anne Grete Preus. Sikkert ikke alle som er enige med meg, men la gå... Sting, 62 år ung, var bare helt kanon!! Kjempegøy å få med seg!! Musikken hans er, om mulig, enda bedre nå :)
 

Og så var vi så heldige å bli invitert på hytta til Tone under festivalen! Helt greit å bo sånn ;) En fantastisk beliggenhet, ikke langt fra festivalen! Bildet er tatt på søndag. Sola er borte, men temperaturen er like deilig :)
 
 
Det går til og med an å ta oppvaska med en sånn utsikt :)
 
 

 
Idyll....
 
Tusen takk for oss, Tone!! (Og storebror Jan :) )


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar