onsdag 13. juni 2012

Kunst og kolleger ;o)Forrige lørdag hadde jeg fest for gode kolleger her hos meg. Og se hva jeg fikk av Sonja!! En hel kjøkkenhage!! Her er det både tomater, brokkoli, purreløk og salat. Jeg planta dem ut i noen sink-kasser jeg hadde stående. Og så glemte jeg å få med salaten på bildet..... Tuuusen takk, Sonja!
Her er det en liten, bortgjemt plass i hagen hvor det ikke er sol. Så da må vi (jeg) gjøre det så bra jeg kan ;o)
I maaaange år har jeg "samla" på kunst. Ikke noe som øker i verdi, tror, jeg, bare det jeg syns er fint å se på ;o) Dette bildet av Frantz Widerberg er gammelt, men Kristin ( i Kreativ kunst og design på Mysen) sørget for at det fikk ny ramme når vi flytta. Syns det blei fint, jeg, Kristin ;o)
Og dette av Ana Louisa Rebora er det aller fineste jeg har.....Her er Hans Jæger. Tror ikke det er så mye verdt, for her har jeg kopiert godeste Edvard Munch....Og denna dama har jeg lagd sjøl.... Keramikk og skokrem ;o)Og Ana Louisa en gang til....

Og her er et trykk av Anders Hetland, en bergens-kunstner. Motivet er Bryggen. Gammelt, det og! Men det blå passer så bra på kjøkkenet vårt ;o)
Godt med noen ting som har en historie.


2 kommentarer:

 1. så fin kunst du har Kari! Veldig fine blikkfang.
  - Og den hagen din!! Den skulle jeg gitt MYE for å hatt.
  Tusen takk for så koselige kommentarer inne hos meg. Så heldig du er som har de fine loafersene..men så dårlig kvalitet a du, også til DEN prisen. Ikke bra! Mister du flere får du bare gå tilbake til de.
  Ønsker deg en fin fin helg!!
  Klem Monica:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk, Monica :o) Ikke no`dyre greier, men pent å se på... det er det viktigste ;o) Hagen var faktisk den jeg først falt for når vi så huset for første gang.... Og vet du hva! Jeg gikk tilbake med skoene, og fikk beskjed om at pynt på skoene ikke gir rett til reklamasjon!! Men her er jo pynten hele skoen!! Mulig jeg forfølger den saken der.....
   Klem tilbake ;o)

   Slett