mandag 4. juni 2012

Mandagsvaser

I hælja kom jeg faktisk Finn Schjøll i forkjøpet  ;o) Jeg hadde pynta huset med noen små vaser med roser i. I dag kalte Finn Schjøll dem for mandagsvaser på God Morgen, Norge!! Rett og slett en vase som trenger bare en blomst :o) Billig og hyggelig!

Denne kjøpte jeg i den lokale blomsterbutikken for kr. 25,-


Denne fant jeg i kjelleren. Jeg vet jeg har 2, men fant bare denne. Plutselig dukker nok den 2. opp også ;o)Disse hadde Åge med seg hjem fra jobben en dag, han lurte på om jeg kunne bruke dem til noe. Det kunne jeg....Dette er ei tom Kikkoman soyasaus-flaske. Spraya hvit.....

2 kommentarer:

 1. Så hyggelig og morsomt med bloggen din, Kari :) Jeg er stadig innom!
  Jeg er også veldig glad i "mandagsvaser", selv om jeg ikke kjente til uttrykket. Har dekket et par middagsbord på den måten i våres. Hvis du vil se bilde, så gå på FB-siden min og sjekk 16. mai.
  Den Kikkomanvasen er skikkelig snasen, den kommer jeg til å herme etter:) Jeg har laget noen vaser av små ølflasker, fjernet ettiketten og knøt noen runder med sisaltau rundt halsen. Disse laget jeg til en herreaften for noen år siden og satte tistler i. Det ble passe maskulint. Mamma og pappa fikk flere enstilksvaser til bryllupet sitt i 1952, de har jeg arvet, heldigvis :)
  Ellers har IKEA noen fine enstilksvaser som heter Snärtig, de koser bare 5 kr.
  Klem fra Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mette! Sååå hyggelig :o) Bordet du dekket var suuuuperfint! Det er sååå gøy å være litt kreativ :o) Har forresten ikke hørt uttrykket før jeg heller, men det passa jo fint :o)

   Klem fra Kari :o)

   Slett