torsdag 5. juli 2012

Gipsrosetter

Da vi flytta inn, var det gipsrosetter i endel rom, men spisestua hadde det ikke. Der var det av en eller annen merkelig grunn tak-ess-plater!! Ikke pent i et hus fra 1930!! Vi fikk en superflink snekker til å legge nytt tak, og en like flink maler malte det.... Åge handy satte opp gipsrosetten, ble det ikke fint? Lampa kjøpte vi hos Maler`n på Mysen. Vi leita i flere måneder før vi endelig fant en som vi likte begge to. Hadde med sånn ca. 10000 lamper hjem før vi fant denne :o)


Denne er ny, og i spisestua.
Denne henger faktisk midt i rommet..... Det ser dumt ut fra denne vinkelen, men det var jo sånn det var før, at rosetten satt midt i rommet. Fra kjøkkenet ser det riktig ut, asså  ;o)
Denne er original..... fra 1930!

Denne på gjesterommet er også gammel. Vet ikke om den er fra huset er nytt, men den er gammel og fiiiin.....

Denne er også original, henger i et soverom  ;o)

ÅJ!! Nå ser jeg forskjell!! Jeg fikk nytt fotoapparat i går! De øverste bildene er tatt med det, de to nederste er tatt med i-phone! Og jeg som trudde at i-phone tok bra bilder! Hmmmm, lurt  ;o) Heretter blir det baaaare mitt nye superkamera  ;o)
Trur eg.......

2 kommentarer:

 1. å så masse fine rosetter dere har !!!!står høyt på vår ønskeliste...klem fra Eli:))

  SvarSlett
 2. hejsan!

  Och tack för påhälsningen hos mig!
  Vilken fin blogg du har och vilket härligt hus!!

  Elluttagen och strömbrytarna som vi satt in kommer från Eljo Renova. Vi har köpt dem genom vår granne som är elektriker. Men de finns även att köpa genom nätbutiken; www.elbutik.se - finns säkert någon norsk motsvarighet.
  Googla på Eljo Renova! Lycka till!

  Ha det fint!
  Kramen Jenny

  SvarSlett