onsdag 15. august 2012

KjøkkenmaskinerDa jeg kom sliten, men happy hjem fra jobb igår, hadde supersambis investert i en ny kaffemaskin :o) JIPPI!! Jeg har ønska meg en som kan lage kaffe latte, macchiato og cappuchino! Og der sto den og blomstra sammen mad alt det andre vi har på kjøkkenbenken ;o)
Vi prøvde kaffe latte igår, og den blei kjempgod!!


Rosa kaffe latte krus hadde vi fra før.... Jeg kjøpte på IKEA for en stund siden bare sånn for sikkerhets skyld :o) Og det var da enda godt!!!!

Stilig?


Nå må vi rydde bort noen av disse greiene, tenkte jeg ;o) Men alt brukes jo nesten daglig!! Herregud! Ære mulig?? Vann med kullsyre MÅ vi ha. Og Nespresso`n såklart. Og Senseoen til vanlig kaffe  ;o) (Den lager 2 kopper om gangen ;o)) Kaffetrakter... Jeg kjøper av prinsipp (noen sier kanskje at jeg er gjerrig? Det får gå....) ikke kaffe på jobben. Selvom vi får den billig. BARE kr. 10,- pr. kopp... Nei, tar med meg ei kanne hjemmefra, jeg ;o) Og så min kitchen aid. Den er for det første stilig å se på, og brukes hele tida til baking og mat. Puuuhhhh, godt jeg har god plass på kjøkkenbenken!

Ha en strålende sommerdag, alle sammen ;o)

1 kommentar:

  1. Haham herlig rekke med kjøkkenmaskiner :-P Vi har en Dolce Gusto-maskin. Elsker Latte Macchiato Caramel, Mocca, Chai Tea Latte og all den andre gode kaffen den kan lage ;-)

    SvarSlett