søndag 12. august 2012

Kreativ med tekstiler

Nib`s utfordring denne måneden er Kreativ med tekstiler....Jeg simpelthen eeeelsker stoff, mulig det er derfor en jeg kjenner kaller meg for stoffmisbruker ;o) Og jeg aner ikke hvor mange meter jeg har liggende rundt omkring i skuffer og skap!! Det er så kjekt å ha noe (myyyye) liggende, i tilfelle jeg får et akutt behov for å være kreativ :o)


Dette vakre, blomsterete stoffet kjøpte jeg maaange meter av på Stoff og Stil for noen år siden. Syns plutselig det passa til nye ryggputer i denne sofaen. Men - stoffet egner seg ikke til uteputer, det ble nemlig for veldig blasst. Men jeg har mange meter igjen, så jeg får sy noen nye til neste sommer ;o)

Her hadde jeg noen biter tapet fra soverommet igjen. Det ble til et serveringsbrett ;o) (Tapet er vel også et "stoff", er det ikke?)

Her har jeg brukt noe gammelt lin-stoff til å trekke om en stol Oda ønska seg. Og så hadde jeg litt blonde liggende, og noen perler.... og litt stoff-trykk ;o) Den ble jo fin, selvom den knakk på et nach-spiel.... Tror jeg må prøve å fikse den en dag ;o)

Jeg hadde mere lin-stoff liggende, som ble til puter. Strykemerkene kosta ikke mange kronene på Stoff og Stil :o)

Min gamle mormor (som døde i 1983, tror jeg det var...), vevde stoff og broderte hardanger-søm som ho lagde overlaken av. Det var liksom litt umoderne og upraktisk i min ungdom, så jeg sydde de om til like kjoler til jentene. Den ene henger nå til pynt på gjesterommet. Kanskje den venter på å bli brukt igjen? Det 3. overlakenet ble dåpskjole til min nevø Lars. For sånn ca. litt over 20 år siden...

2 kommentarer:

 1. Sååå flinke du er !
  deiligt å gjera nåke sjølv :)
  klemmer fra Eli:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk, Eli! Jeg eeelsker å få til noe :o) Spesielt av noe gammelt!
   Klem, Kari :o)

   Slett