søndag 5. august 2012

FerieI Henningsvær kom vi over en utrolig hyggelig sommerbutikk som het Anna`s Eventyr. Anna fulgte sin romantiske drøm og flytta til Henningsvær med mannen sin. Her driver ho butikken om sommeren, men det var nok ikke veldig lett. Alle disse  lekre lyktene var satt ned til kr. 50,-!!!! Jeg kjøpte så mange jeg kunne....Flere hadde vi ikke plass til :o( Vi var tross alt 4 voksne i en bil på bilferie..

Først noen stemningsbilder fra Henningsvær.....

Og midnattsola... Bare så vi har det bevist.... Vi så`n  ;o)
Og så shoppinga:
Og så handla jeg noen bøker. I Svolvær :o)

Nesten hjemme stoppa vi på Hadeland. Kjøpte etpar kakefat som vi trengte. Og vannglass som vi trengte. Og vinglass som vi definitivt IKKE trengte.... Men de er fine, da  ;o)


Og når jeg har pakka ut alt, kommer det kjedelige. Trur jeg roper på Åge, jeg. Han elsker å rydde og sortere.... Mulig det ikke gjelder sånt som detta  ;o)


Etter bilferien hadde vi noen flotte dager på Resö. Besøk av barna, og litt av hvert av andre.... Her leker Helle skipper på seilbåten til Torild og Hans Petter. Vet ikke om Åge føler seg heeelt trygg, men  ;o)Oda er tydeligvis helt trygg!!


Her er vi klare for en helrätt (Verdens beste pizza....) på Hamnmagasinet.

11 kommentarer:

 1. så masse fint du har kjøpt deg !
  den butikke så aldeles nydeligt ut:))
  fin søndag til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihihi, jeg blir skikkelig fornøyd når jeg gjør noen kupp ;o) Da er lissom dagen (ferien) redda o)

   Slett
 2. Sommershopping er koselig! Jeg ser du har vært i vakre Lofoten, jeg elsker Lofoten :) Men...er det ikke Henningsvær du viser bilder fra? Honningsvåg? Selv driver jeg med utpakking etter ferie og sommershopping. Ønsker deg en fortsatt finfin august:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihihi... selvfølgelig er det Henningsvær!! Huff og huff, dissa stedene går helt i surr hos en gammel dame!! Godt noen er oppmerksomme ;o) Jeg redigerer med en gang :o)
   Ha en fortsatt finfin august du også, Anne Lise :o)

   Slett
 3. Ser man det..... Plutselig var spisestua rydda for emballasje!! Helt av seg sjøl!! Og ikke behøvde jeg rope, heller!! Tok meg bare en dusj i mellomtida, jeg...Tenkte det kanskje ville gå over av seg sjøl. Det gjorde det ;o)

  SvarSlett
 4. Hei igjen :) Sommerbutikken min er et "ferieprosjekt", derfor åpnet jeg ikke før 10 juli, ser at du var i Nusfjord før jeg åpnet butikken. Nå er jeg tilbake i Lillehammer. Fin mandag til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så moro med litt forandring!! Kos deg i Lillehammer :o)

   Slett
 5. Artig å se bildene, jeg var også på akkurat disse butikkene, og sto og så på det de hadde utenfor MorsHus og Drops. )

  SvarSlett
  Svar
  1. Utrolig vakker plass! Selvom jeg syns det hadde vært upraktisk å bo der ;o) Men fiiiine butikker!!

   Slett
 6. så utrulig vakker plass, den butikken såg kjempe koslig ut.
  Mange flotte ting du fikk handla med deg iallfall.

  god helg til deg og dine.

  henriette

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant!! Lofoten er vakkert!! Men det er litt mere praktisk å bo på østlandet ;o)

   Ha en strålende uke!!

   Kari :o)

   Slett