onsdag 29. august 2012

Seilbåt

 
 
 
 
Nå, se.... to innlegg på 3 dager!!!
Da jeg kom hjem fra jobben her en dag så jeg rett inn i spisestua på detta her:
 
 
 


 
Jeg må faktisk innrømme at med en gang skjønte jeg faktisk ikke hva det var!! Det så ut som et lass med skurefiller ;o)

 
 
 

Det tok ikke lang tid, så skjønte jeg hva det var. Vi har hatt noen turer til interiørbutikker i sommer, for vi ønska oss en seilbåt til glassverandaen. (Og for å si det sånn : dette er det nærmeste vi noen gang kommer til å komme en seilbåt....dvs. vi sitter i en engang i  mellom, da, men da ligger den godt bindt til ei brygge ) Vi fikk aldri bestemt oss, for vi syns egentlig at det var litt dyrt ;o)..... En dag på ettersommeren var jeg hjemme alene, og fant en seilbåt på netthandelen (!!!!!) som hadde bud på bare 100 kr. Kasta meg på budrunden, jeg og fikk den for kr. 230,- Da var fru supersambis fornøyd skal jeg si dere (Kupp, Tone.......kupp!!!)
 
 
 

 
 
 
Båten ankom post i butikk, og rett hjem i stua vår. Supersambis monterte den, og plutselig sto den i glassverandaen. Syns den blei fin, jeg ;o)
 
 
I dag skal jeg til Kristiansand og videre til Lyngør på jobb. Helt greit det nå på sommerføre ;o) Kos dere der dere er dere også......(gud, for en setning ;o))


8 kommentarer:

 1. Kupp liker vi Kari :). Ha en fin dag!!Klem Tone :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehehe......vi gjør det, Tone ;o)

   Slett
 2. Og seilbåten, knallfin :)

  SvarSlett
 3. Så heldige der var !
  båten var knall tøff:)
  ønsker deg en fin dag :)
  klem fra Eli:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk, Eli!! Ha en strålende dag du også ;o) I dag er det knallsol, og jeg har fri!! Deilig.....det blir lunsj med ei venninne i hagen :o)

   Klem, Kari :o)

   Slett
 4. Seilbåten var fin i vinduet ditt:):)Kjørte forbi hos deg 2 dager i forrige uke,var på jobb litt lengre ute der..!!! Kikka etter bilen din men den var ikke der..!!! Ha fortsatt en flott høstdag:)
  Klem Liv Marit

  SvarSlett
 5. Takk og takk :o) Bilen er nok ikke så mye hjemme nå, som før, LM, men ser du den, er det hyggelig om du stopper ;o)

  Klem, Kari :o)

  SvarSlett